Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μια κατσαρόλα, βράζουμε το γάλα με τη ζάχαρη και το κακάο.Όταν αρχίζει να βράζει προσθέτουμε το σιμιγδάλι και τη βανίλια.Ανακατεύουμε να δέσει η κρέμα και κατεβάζουμε από τη φωτιά Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα και χτυπώντας γρήγορα να μην ψηθούν.Βουτυρώνουμε το ταψί.Απλώνουμε...