Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και στραγγίξτε τα.Βάλτε στην κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος και τα τυριά και ανακατέψτε τα.Αφήστε τα σε χαμηλή ένταση για λίγα λεπτά, μέχρι να ζεσταθεί η κρέμα και να λιώσουν τα τυριά.Ρίξτε τις πένες και ανακατέψτε.Μοιράστε τις στα πιάτα και...