Πανακότα άσπρης σοκολάτας και σταφύλια µε αµαρέτο

Πανακότα άσπρης σοκολάτας και σταφύλια µε αµαρέτο

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Χρυσές Συνταγές
Βήμα 1 Αλείφετε ελαφρά µε λάδι µια µεγάλη µακρόστενη φόρµα (χωρητικότητας 6 φλ.) και την κρατάτε στην άκρη.Βήμα 2 Βάζετε σε ένα φλιτζάνι 6 κουταλιές νερό, ραντίζετε µέσα τη ζελατίνα και την αφήνετε να µουλιάσει.Βήμα 3 Στο µεταξύ, βάζετε σε µια µικρή, βαριά κατσαρόλα τη σοκολάτα...