Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Γλυκιά και απαλή μους με φρουτένιο άρωμα! Διαλύουμε το ζελέ σε ζεστό νερό (σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων) και την αφήνουμε να βράσει για περίπου 15 λεπτά μέχρι να αποκτήσει παχύρευστη μορφή.Στο μπλέντερ, προσθέτουμε τα ροδάκινα (μπορούμε να φυλάξουμε 2 κομμάτια για...