Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μέτρια αντικολλητική κατσαρόλα και ροδίζουμε το μπέικον.
Το μεταφέρουμε σ' ένα πιάτο.
Τώρα τσιγαρίζουμε ελαφρά το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει κι από τις δυο πλευρές.
Το αφήνουμε στην άκρη μαζί με το μπέικον.
Μαγειρεύουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και την πιπεριά για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε το αλεύρι με τον πελτέ και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά.
Ρίχνουμε το κρασί, το ζωμό, τις φακές και το θυμάρι.
Δυναμώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα μανιτάρια, το κοτόπουλο και το μπέικον, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 25 λεπτά ή μέχρι να γίνουν οι φακές και το κοτόπουλο.
Αλατοπιπερώνουμε και καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.