Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πολτοποιείτε στο μπλέντερ το μπρόκολο και τις πιπεριές.Ρίχνετε σε μεγάλο μπολ όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια και ζυμώνετε το μίγμα του κιμά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Αφήνετε τη ζύμη στο ψυγείο για 1 ώρα (προαιρετικά).Πλάθετε τα μπιφτέκια. Ζεσταίνετε καλά ένα...