Γλυκό του Κουταλιού με Κίτρινη Κολοκύθα

Γλυκό του Κουταλιού με Κίτρινη Κολοκύθα

Από την ιστοσελίδα
https://www.tasty-guide.gr/
Συγγραφέας
TASTY-GUIDE TEAM
Βάζουμε τα κομμάτια της κολοκύθας στο ασβεστόνερο για τρείς ώρες. Τα πατάμε με ένα βαρύ καπάκι για να βουτήξουν καλά μέσα στον ασβέστη.Τα πλένουμε καλά 2-3 νερά (μετά τις 3 ώρες)και τα βράζουμε σε ζεστό νερό 3 βράσεις από 5-6 λεπτά την κάθε φορά. Τα στραγγίζουμε . Τα τρυπάμε σε...