Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Βήμα 1 Χτυπάτε τους κρόκους με το μίξερ σε ένα μεγάλο μπολ, μέχρι να αφρατέψουν. Βήμα 2 Βάζετε τη σοκολάτα με το νερό σε ένα βαρύ κατσαρολάκι σε πολύ χαμηλή φωτιά και την ανακατεύετε μέχρι να λιώσει (ή τη λιώνετε με το νερό σε μπεν μαρί) και την αποσύρετε από τη φωτιά. Βήμα 3...