Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα ταψί βάζουμε δυο κομμάτια αλουμινόχαρτο σταυρωτά και προσθέτουμε ένα φύλλο λαδόκολλα. Τοποθετούμε το σολωμό,ρίχνουμε τα μπαχαρικά και κάνουμε ελαφρύ μασάζ.Ρίχνουμε το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, ελαιόλαδο και τις ροδέλες λεμόνι.Κλείνουμε καλά με τη λαδόκολλα και μετά το...