Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι να γυαλίσει καλά σε χαμηλή φωτιά.Ρίχνουμε το σκόρδο, ανακατεύουμε λίγο και το μαϊντανό και τη ντομάτα.Προσθέτουμε 2-3 ποτήρια νερό.Αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά περίπου και προσθέτουμε το ψάρι.Βράζουμε σε μέτρια φωτιά 30...