Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200° C. Χοντροκόβετε τα φιστίκια και τα κάστανα και τα ανακατεύετε. Ψιλοκόβετε το σκόρδο και το ανακατεύετε με το βούτυρο, το καυτερό πιπέρι, το μίγμα των 4 μπαχαρικών και λίγο αλάτι, ώστε να πάρετε ένα μίγμα σαν αλοιφή. Αλείφετε μ’ αυτό τα...