Για να σιτέψει το κρέας, το κόβουμε σε κομμάτια και το βάζουμε σε ένα μπολ με ελαιόλαδο και λίγο λεμόνι.
Το αφήνουμε για 2-3 ώρες ή περισσότερο (μέχρι και 24 ώρες) και μετά το ψήνουμε ή το βάζουμε στην κατάψυξη.
Σημείωση: Το ελαιόλαδο πρέπει να σκεπάζει το κρέας.
Μουλιάζουμε το ψωμί.
Βγάζουμε την κόρα και το στίβουμε καλά.
Το βάζουμε σ' ένα βαθύ μπολ μαζί με τον ταραμά.
Μ' ένα πιρούνι τα χτυπάμε πολύ καλά να λιώσουν και να γίνουν ένα.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο τον μαϊντανό, τον άνηθο και το κρεμμύδι τριμμένο.
Συνεχίζουμε το χτύπημα με το πιρούνι ρίχνοντας σιγά σιγά το λεμόνι.
Ρίχνουμε το αλεύρι και το baking powder και συνεχίζουμε να τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν μια ζύμη.
Πλάθουμε κεφτέδες λίγο πλατιούς και τους τηγανίζουμε σ' ένα τηγάνι όπου καίει σε μέτρια φωτιά το ελαιόλαδο.
Μόλις ροδίσουν κι από τις δύο πλευρές τους τοποθετούμε σε πιατέλα με χαρτί για να πάρει το περιττό λάδι.
Γαρνίρουμε με φέτες λεμονιού και σερβίρουμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.