Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Φρέσκα λαχανικά γεμιστά με γέμιση από τυριά και παστό χοιρινό Σε μια κατσαρόλα με νερό και το χυμό λεμονιού βράζουμε τις αγκινάρες για περίπου 25 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Τις βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα και τις βάζουμε σε ένα ταψί.Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε το μισό...