Φιλέτο από ελάφι και μοσχαράκι γάλακτος με σάλτσα από μανιτάρια Πόρτο Μπέλλο

Φιλέτο από ελάφι και μοσχαράκι γάλακτος με σάλτσα από μανιτάρια Πόρτο Μπέλλο

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Χρυσές Συνταγές
Βήμα 1 Αλατοπιπερώνετε και σοτάρετε τα φιλέτα.Βήμα 2 Τα ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 30 – 35 λεπτά .Ετοιμάζετε τη σος: Βήμα 1 Σοτάρετε στο βούτυρο το κρεμμύδι και αφού μαραθεί προσθέτετε τα μανιτάρια και το θυμάρι.Βήμα 2 Σβήνετε με μπράντι και προσθέτετε το κρασί. Βήμα 3 Αφού...