Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σπάμε τα 225 γρ. σοκολάτας σε πολύ μικρά κομματάκια.Ζεσταίνουμε τα 20 cl της κρέμας γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι και μόλις πάρει βράση κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το γάλα και τη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά με σπάτουλα μέχρι να λιώσει.Σε μπολ χτυπάμε με τον αβγοδάρτη ή...