Για να γίνουν τραγανές οι πατάτες φούρνου, πανάρετέ τις με αλεύρι ή φρυγανιά στα οποία θα έχετε προσθέσει και λίγα μυρωδικά ή μπαχαρικά (θυμάρι, βασιλικό, κύμινο κ.λπ.) και λίγο αλάτι. Μετά, βάλτε τις στο ταψί με ελαιόλαδο ή λίγο βούτυρο και ανακατέψτε τις. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος ανακατέψτε άλλη μία φορά.
Αλατοπιπερώνουμε την μπριζόλα και από τις δυο μεριές.
Βάζουμε στο τηγάνι ελαιόλαδο και τη "θωρακίζουμε", να ροδίσει δηλαδή από έξω, να κρατήσει τους χυμούς της από μέσα.
Βγάζουμε την μπριζόλα από το τηγάνι και βάζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πιπεριές, τα μανιτάρια όλα ψιλοκομμένα.
Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
Μόλις μαλακώσουν, βάζουμε την μπριζόλα πάλι μέσα, προσθέτουμε τα ντοματίνια και ελάχιστη ζάχαρη και τα αφήνουμε για 2-3 λεπτά.
Σβήνουμε τα φαγητό μας με το κρασί.
Μόλις εξατμιστούν τα υγρά είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
"Πουδράρουμε" με μαϊντανό και ρίγανη και… τρώμε.
Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.