Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Διαλύετε τη μαγιά σε λίγο χλιαρό νερό μαζί με μία κουταλιά της σούπας από τη ζάχαρη.Χτυπάτε στο μίξερ το ελαιόλαδο μαζί με τη ζάχαρη, το χυμό πορτοκαλιού, τη ρακή και τη μαστίχα.Βάζετε σε μια λεκάνη το αλεύρι, κάνετε στη μέση μια λακκούβα και ρίχνετε τη διαλυμένη μαγιά και το...