Μπορείτε να διατηρήσετε το λάχανο φρέσκο περισσότερο καιρό κόβοντας το κοτσάνι του σε βάθος 2 εκ. και τοποθετώντας μια βρεγμένη χαρτοπετσέτα.
Ζεσταίνουμε το λάδι στο μεγαλύτερο τηγάνι που διαθέτουμε σε μεσαία προς υψηλή θερμοκρασία.
Προσθέτουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε μέχρι να αρχίσει να παίρνει ελαφρώς χρώμα.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και μία γενναία πρέζα αλάτι και μαγειρεύουμε μέχρι να μαραθούν, για μερικά λεπτά.
Προσθέτουμε τα κολοκύθια και ανακατεύουμε για να καλυφθούν με λίγο λάδι και προσπαθούμε να τοποθετήσουμε τις ροδέλες σε μία στρώση, δηλαδή να μην είναι το ένα πάνω στο άλλο.
Αν χρειάζεται δυναμώνουμε λίγο τη φωτιά.
Αν χρειαστεί, προσθέτουμε ακόμα μία πρέζα αλάτι και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας τακτικά, για 10λεπτάπερίπου, μέχρι να σκουρύνουν τα κολοκυθάκια.
Απομακρύνουμε από τη φωτιά και πριν σερβίρουμε, προσθέτουμε τον άνηθο και τα αμύγδαλα,.
Δοκιμάζουμε και αν χρειάζεται, προσθέτουμε αλάτι,.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.