Τόνος με κρίταμα

Τόνος με κρίταμα

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • 1 χεριά κρίταμα
  • 2 κρεμμύδια χλωρά
  • μισό βαζάκι τόνο Αλοννήσου
  • βαλσάμικο
  • αλάτι
  • λεμόνι
  • λάδι
  • ξίδι


Οδηγίες παρασκευής

Αρχικά, βράζουμε τα κρίταμα σε αλατόνερο για 10 περίπου λεπτά.

Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Στη συνέχεια, τα σερβίρουμε σε ένα μεγάλο πιάτο.

Κόβουμε πάνω τους το κρεμμυδάκι και περιχύνουμε τη σαλάτα με βαλσάμικο.

Έπειτα, βάζουμε το τονάκι Αλοννήσου, αλάτι, λεμόνι, λάδι, ξίδι και η σαλάτα είναι έτοιμη.

Καλή όρεξη!


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.