Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα μικρό τηγάνι σοτάρετε ελαφρά τους σπόρους κόλιανδρου. Ρίχνετε στο μούλτι τους σοταρισμένους σπόρους, το χυμό λεμονιού, το μέλι, τη σκόνη κόλιανδρου και τις μουστάρδες και χτυπάτε να πολτοποιηθούν. Προσθέτετε σιγά-σιγά το ελαιόλαδο και το σπορέλαιο, ανακατεύετε και...