Μπισκοτάκια με φιστίκι Αιγίνης και ινδική καρύδα

Μπισκοτάκια με φιστίκι Αιγίνης και ινδική καρύδα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Ανακατεύετε σε ένα μπολ το αλεύρι με τη ζάχαρη, το τριμμένο φιστίκι, την ινδική καρύδα και το ξύσμα λεμονιού. Ύστερα προσθέτετε το βούτυρο κι αρχίζετε να ανακατεύετε τα υλικά με τις άκρες των δακτύλων σας έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα μίγμα σαν ψίχουλα.Προσθέτετε τον κρόκο του...