Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175 - 180ο C και λαδώνετε τη φόρμα σας. Την πασπαλίζετε παντού με λίγο αλεύρι και πετάτε όσο δεν κολλήσει στο λάδι.Τρίβετε στον τρίφτη τα καρότα ή τα βάζετε στο μούλτι και τα κόβετε πολύ ψιλά.Κοσκινίζετε σε ένα μπολ τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και την...