Χυμός παντζάρι με καρότο πιπερόριζα αλάτι και σελινόριζα

Χυμός παντζάρι με καρότο πιπερόριζα αλάτι και σελινόριζα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Βάζετε όλα τα υλικά στον αποχυμωτή και χτυπάτε μέχρι να γίνουν χυμός.Βρέχετε με νερό το χείλος τεσσάρων ποτηριών και τα πασπαλίζετε με θαλασσινό αλάτι.Βάζετε πάγο στα ποτήρια, μοιράζετε τον χυμό, βάζετε από ένα στικ σέλερι σε κάθε ποτήρι και σερβίρετε.Φωτογραφία: Γιώργος...