Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολάκι βάζουμε 3 κ.σ. κρύο νερό και διαλύουμε τη ζελατίνη.Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το λικέρ, ανακατεύοντας συνεχώς.Βάζουμε το γάλα σε κατσαρολάκι στη φωτιά και μόλις πάρει βράση το κατεβάζουμε, το ρίχνουμε στη σοκολάτα και με σπάτουλα ανακατεύουμε να...