Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βάζουμε τη μαγιά με το νερό και τη ζάχαρη σε ένα μπολάκι, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε για 10 λεπτά για να ενεργοποιηθεί η μαγιά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε για 8-10 λεπτά στο μίξερ με τον γάντζο μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη και να ξεκολλάει από τα τοιχώματα....