Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.Όταν ροδίσει προσθέτουμε τα κομμένα μανιτάρια και τα αφήνουμε να μαραθούν.Βάζουμε το κρασί και το αφήνουμε για 5 λεπτά ώστε να εξατμιστεί το αλκοόλ.Τέλος βάζουμε την πάπρικα και τα κατεβάζουμε από το...