Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C. Βουτυρώνετε 3 φόρμες/ταψάκια διαμέτρου 28 εκ. περίπου και ντύνετε τον πάτο τους με αντικολλητική λαδόκολλα.Βήμα 2 Ανακατεύετε καλά σε ένα μεγάλο μπολ το αλεύρι με τη ζάχαρη, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ, τη μαγειρική σόδα, τη βανίλια...