Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Πολτοποιούμε την πατάτα και το καρότο και βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά εκτός της φρυγανιάς και του αλευριού.Αν θέλουμε να βρίσκουμε ψάρι δεν το πολτοποιούμε αλλά το βάζουμε μετά μαδημένο.Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ προσθέτουμε 3-4 κουταλιές αλεύρι και φρυγανιά μέχρι να...