Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C στον αέρα. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το θυμάρι για 3-4 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσουν. Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε ακανόνιστα...