ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΥΣ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Η σωστή θερμοκρασία για το τηγάνισμα είναι:
Σε μεσαία θερμοκρασία για τηγανητά που περιέχουν πολύ νερό, όπως πατάτες και άλλα λαχανικά.
Σε υψηλή θερμοκρασία για αλευρωμένα ή βουτυρωμένα τρόφιμα
Σε πολύ υψηλή θερμοκρασία για μικρού μεγέθους ψαρικά, όπως καλαμαράκια, κροκέτες κ.λπ.
Τα μπιφτέκια και τα κρέατα χρειάζονται δυνατή φωτιά στην αρχή και μέτρια στο τέλος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πλιγούρι με σταφίδες, μυρωδικά και ηλιόσπορους
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Tina Webb
Η δοσολογία των υλικών είναι για 2 άτομα ως κυρίως πιάτο ή για 4 ως συνοδευτικό
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ