Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίζουμε το σπανάκι το πλένουμε και το βάζουμε να σουρώσει. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι,το πράσο, τα πλένουμε , τα ψιλοκόβουμε, το ίδιο κάνουμε και με τον άνηθο και μαϊντανό. Βάζουμε τη μισή μαργαρίνη και το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα να κάψει,προσθέτουμε το πιπέρι,την πάπρικα ,...