Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίζουμε το χταπόδι , το πλένουμε καλά, το βάζουμε στην χύτρα με νερό ίσα να το σκεπάσει μαζί με 1/2 φλυτζάνι του καφέ ξύδι και το βράζουμε για 10 λεπτά. Όταν το βγάλουμε το βάζουμε στο σουρωτήρι να στραγγίξει τα υγρά του , το πασπαλίζουμε με ρίγανη και το αφήνουμε να...