Πράσινη σαλάτα με αγκινάρες και παναρισμένο ανθότυρο

Πράσινη σαλάτα με αγκινάρες και παναρισμένο ανθότυρο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ξεκινάτε καθαρίζοντας τις αγκινάρες: αφαιρείτε όλα τα φύλλα, κόβετε το κοτσανάκι και με ένα κουταλάκι αφαιρείτε το χνούδι που είναι στην καρδιά της αγκινάρας. Σε ένα μπολ ρίχνετε ένα ποτήρι νερό και το χυμό από μισό λεμόνι. Ρίχνετε μέσα τις αγκινάρες για να μη μαυρίσουν και τις...