Τάρτα (ή Πίτα) με Χριστουγεννιάτικη Γέμιση Γαλοπούλας

Τάρτα (ή Πίτα) με Χριστουγεννιάτικη Γέμιση Γαλοπούλας

Από την ιστοσελίδα
https://www.dailycious.gr/
Συγγραφέας
Elly Margaritides
Απλώνω τη σφολιάτα (ή τη ζύμη κουρού) σε ταψί ή πυρίμαχο σκεύος και την μισοψήνω για 20’ στους 190° C ωσότου πάρει λίγο χρώμα. Αν χρησιμοποιώ σπιτική ζύμη για τάρταακολουθώ τις οδηγίες παρασκευής της. Κρατάω τη βάση της τάρτας στην άκρη για αργότερα.Χτυπάω τα 2 αυγά, τα ρίχνω...