Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Μουσκέψτε τα φύλλα της ζελατίνης σε λίγο κρύο νερό για λίγα λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Ζεστάνετε 1 φλιτζάνι κρέμα, χωρίς να πάρει βράση, και ανακατέψτε με τη ζελατίνη.Ψιλοκόψτε τη λευκή σοκολάτα και ρίξτε της το μείγμα της ζεστής κρέμας και το λικέρ. Ανακατέψτε για να ενωθούν...