Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αρχικά βάζουμε σε μια παγοθήκη το γιαούρτι γεμίζουμε 8 μέρη.Αφήνουμε τουλάχιστον 3 ώρες να παγώσει.Όταν είναι έτοιμα τα παγάκια από το γιαούρτι,πολτοποιούμε τα ροδάκινα.Προσθέτουμε αν θέλουμε τις σταγονες λεμονιού,το μέλι,βανίλιες,το υπόλοιπο γιαούρτι και τα παγάκια του...