Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Δροσερή γρανίτα που γίνεται πολύ εύκολα και είναι σούπερ υγιεινή.Δροσερή γρανίτα που γίνεται πολύ εύκολα και είναι σούπερ υγιεινή.Λιώστε τις φράουλες και στραγγίξτε τις καλά να φύγουν τα σποράκια τους. Ανακατέψτε με μία κουταλιά της σούπας μέλι. Διαβάστε ολόκληρη την συνταγή στο...