Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Για την αναρόκρεμα: Σε ένα µπολ βάζετε την αναρή, τη ζάχαρη, την κανέλα και το ανθόνερο. Ανακατεύετε καλά. Στο µπολ του µίξερ βάζετε την κρέµα γάλακτος µε τη ζάχαρη άχνη και κτυπάτε καλά µέχρι να γίνει σαντιγί. Με µια σπάτουλα αναµιγνύετε τη σαντιγί µαζί µε το µίγµα της...