Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολ μεγάλο χτυπάμε με το μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν,προσθέτουμε τις βανίλιες, το αλάτι, την κανέλα,το αλεύρι σιγά σιγά και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.Λιώνουμε την πλάκα φυτικού βουτύρου μαζί με το 1/2 ποτήρι νερού ζάχαρη και το...