Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Λιώνετε την αναρή καλά με πιρούνι, να μην υπάρχουν μεγάλα κουβαράκια. Τη βάζετε μαζί με το τριμμένο χαλλούμι, το δυόσμο, μπόλικο πιπέρι και αλάτι σε ένα μπολ και ζυμώνετε καλά το μίγμα και το κρατάτε στην άκρη. Βήμα 2 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220° C. Βήμα 3...