Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Για τις μαρέγκες Χωρίζουμε τα ασπράδια των αυγών και τα χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα με λίγο αλάτι. Σταδιακά, προσθέτουμε και τη ζάχαρη. Χτυπάμε, μέχρι να γίνει μαρέγκα. Δεν θέλουμε να σφίξει πάρα πολύ αλλά να γίνει γυαλιστερή. Λιώνουμε τα 170 γρ. σοκολάτας στον φούρνο...