Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για τις μαρέγκες Χωρίζουμε τα ασπράδια των αυγών και τα χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα με λίγο αλάτι. Σταδιακά, προσθέτουμε και τη ζάχαρη. Χτυπάμε, μέχρι να γίνει μαρέγκα. Δεν θέλουμε να σφίξει πάρα πολύ αλλά να γίνει γυαλιστερή. Λιώνουμε τα 170 γρ. σοκολάτας στον φούρνο...