Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Εύκολο και γρήγορο γλυκάκι για το τραπέζι της Σαρακοστής! Μουσκέψτε τα δαμάσκηνα στο ρούμι. Βάλτε τον χαλβά στο μπλέντερ του μίξερ και χτυπήστε τον μέχρι να γίνει σαν κρέμα.Κόψτε τα δαμάσκηνα σε κομματάκια αφαιρώντας τα κουκούτσια, βάλτε τα στο μπλέντερ του μίξερ με μία κουταλιά...