Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Καλημερούδια και καλή εβδομάδα, αγαπημένοι μου φίλοι κ φίλες! Ο Νοέμβρης μεσιάζει και έχει πέσει πολλή δουλειά! Βλέπετε, είναι ο μήνας των διαγωνισμάτων και έχουμε πρώτον να τα γράψουμε κ δεύτερον να τα διορθώσουμε εμείς οι εκπαιδευτικοί. Δόξα τω Θεώ συνήλθα πολύ γρήγορα από την...