Ανοιχτή πίτα με μανιτάρια αβγά και σάλτσα γιαουρτιού

Ανοιχτή πίτα με μανιτάρια αβγά και σάλτσα γιαουρτιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
OliveMagazine
Για τη ζύμη: Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ με όλα τα υπόλοιπα υλικά, μέχρι να ενωθούν και τα ζυμώνετε καλά. Μαζεύετε την ζύμη σε μπάλα και την τοποθετείτε σε ελαφρώς αλευρωμένο πάγκο. Ζυμώνετε ελαφρά, για να γίνει λεία και αφήνετε τη ζύμη για 5 λεπτά να...