Χοιρινό μπριζολίκι με σάλτσα σύκου και πουρέ γλυκοπατάτας με κολοκύθα

Χοιρινό μπριζολίκι με σάλτσα σύκου και πουρέ γλυκοπατάτας με κολοκύθα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ξεκινάτε με το μαρινάρισμα του κρέατος 24 ώρες πριν από το μαγείρεμα: Μέσα σε ένα μπολ ρίχνετε τη μουστάρδα, το πετιμέζι, το μέλι, το μαύρο πιπέρι, το δεντρολίβανο, το κρασί, την πάπρικα, τη σάλτσα σόγιας, το ελαιόλαδο και το αλάτι και τα ανακατεύετε όλα καλά να γίνουν ένα...