Ελληνικός Χαλβάς σιμιγδάλι με σταφίδες και καρύδια

Ελληνικός Χαλβάς σιμιγδάλι με σταφίδες και καρύδια

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
:3/4 φλιτζάνι ηλιέλαιο1/4 φλιτζάνι λιωμένο ανάλατο βούτυρο1 κουταλιά της σούπας απλό αλεύρι1 Τσίμπημα αλατιού2 φλιτζάνια σιμιγδάλι (λεπτό και χοντρό)2 & 3/4 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη1/4 φλιτζάνι μέλι4 φλιτζάνια νερό1-2 μπαστούνια κανέλας3-4 ολόκληρα γαρίφαλα Λίγη φλύδα...