ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΜΕ ΨΑΡΙ ΨΗΤΟ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΗ ΑΠΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπέργκερ με ψάρι ψητό και ρώσικη από αβοκάντο
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://koitamagazine.gr/
Συγγραφέας
Koita Magazine
Πρωτότυπο, ελαφρύ, πεντανόστιμο
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ