Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστή σούπα για τις κρύες μέρες του χειμώνα Παίρνουμε το λάχανο, το ψιλοκόβουμε και το σοτάρουμε με το κρεμμύδι και το λάδι. Προσθέτουμε το ρύζι, το αλάτι, το πιπέρι, 5 κούπες νερό και τον κύβο του κρέατος.Τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου 25 λεπτά και προσθέτουμε...