Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίζουμε και πλένουμε το χταπόδι καλά και το αφήνουμε να στραγγίξει. Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια μας και τα βάζουμε ολόκληρα σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό να πάρουν μια βράση. Αδειάζουμε το νερό και προσθέτουμε το 1/2 του λαδιού μας και τα αφήνουμε 5 λεπτά να σοταριστούν....