Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε σε ζεστό μάτι να κάψει, ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ή μια κατσαρόλα ρηχή. Σε ένα μπολ βάζουμε το 1 λίτρο νερό, τη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε με ένα σύρμα. Ρίχνουμε το σπορέλαιο, το κορν φλάουρ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να διαλυθεί καλά το κορν φλάουρ. Έπειτα...